Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GAZA REMSAN

gazaremsan
du brinner
ingen som känner
barnen flyger i luften
i små biter pga pumpen
mammor gråter
ögonon rinner med tårar
ingen som ser
bara tittar och ler
folk är fattiga
alla är biliga
jag är förbannad på er
som inte ser




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-04 23:34



Bookmark and Share


  Roggebogge VIP
Och barnen flög långt. In i kibbutzerna.
2024-01-04

  agneta pichler
.. inte alla männikor
är blinda..

men få har makt och göra något åt saken
2009-05-23

  ockerconny
*Fördömer
2009-01-04

  ockerconny
Och vilket land menar du att medierna fördömmer?

Nyfiken..
2009-01-04

  Annmargreta
Kan inte fatta detta!!!!!!!!!!!!
Förstår inte varför detta krig!!!!!!!!
Det är för djävligt
alla krig är onödiga!
Det måste bli ett slut!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi