Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopp

En dag kommer solen att skina

en dag kommer regnet att sluta

en dag kommer fåglarna att kvittra

en dag kommer blommerna att växa

en dag kommer ett hopp

hoppet på att du ska tänka

hoppet på att du ska låta ditt hjärta tillhör mig

hoppet på att du ska se bara mig

jag vänter tills du känner

jag vänter tills du ska komme ner från trädet

ett hopp

ett hopp

 

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-28 08:40



Bookmark and Share


  agneta pichler
nu blir jag glad.. ¨
så vackert skrivet..


efter dem hemska bilderna..
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi