Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wrong

jag känner mig ledsen och ensam

i den här världen

varför håller inte mitt liv i färden

mitt tåg har passerat förbi

utan att jag låta bli

allting förstörd

det känns som om den är körd

att missförstår gör mig dum

detta skaffar mig problem

utan att tänka klart

tar jag beslut snart

min meninig i livet att vara snäll

och bäst

stället hamnar jag i tvist

med mina kärra och mina nära

tyvärr förstår andra mig fel

trots att dem gillar mig och min själ

hur ska jag be om ursäkt

jag ville säga förlåt som bäst

jag tycker om er alla

som ni inte förstår




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 19:36



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En ödmjuk och vacker dikt...precis som det kan kännas ibland/B
2008-03-22

  Last Word Spoken
ja, sicket dilemma, det löser sig tids nog,
brukar alltid göra det, men lätt med missförstånd,
speciellt med nära och kära; dem lyssnar inte färdigt,
och tror dem vet allt... jösses, visst känner man igen sig här!
Bra ordat!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi