Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ten little soldiers screaming in my soul


förlåt-mej-ej



jag ler åt ditt håll
du känner det i ryggen och
drar fingrarna genom
håret
sådär
i brist på ord--

du darrar inte längre du
ryser
jag tappar mobilen i golvet
dina knän rycker till
din ryggtavla
försvarar sig
mot efterhängsna
blickar


(...)


jag tar upp mobilen
siktar på dig
den träffar dig i nacken
du träffar mig i hjärtat
jag ger upp
stänger dörren bakom mig
öppnar
smäller igen den
lämnar den
lämnar dig
går

på andra sidan dörren
vänder du dig om
ritar ett ord i luften
och ler




Fri vers av summerbreeze
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-10-15 15:27



Bookmark and Share


  Zara VIP
ljuvligt!!!:))**
2006-10-23

  Christian_H
Du är bra. Så väldigt bra. Poesin flödar när du uttrycker dig på detta charmiga sätt. Underbart.
2006-10-22

  ParkBänksFilosofi
*Pustar ut* ...såå fiiiiin...
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba