Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa kanter

Vissa dagar
har allting
alla ting
och själva luften
vassa kanter

Då skär jag mig
på ostmackan
på Dagens Eko
och på
sången jag inte hört sedan 1997

Små osynliga blåmärken
får jag
av dramaserievinjetten
mobilsignalen
och bredbandsuppkopplingen
som får mig
i kontakt
med

sår som svider
obevekligt
av minnen
Minnen och återkopplingar
(speglingar)
jag inte rår på




Fri vers av Louisaerika
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-10-17 13:47



Bookmark and Share


  Dan Linder
snyggt! Du är en bra ordbehandlare - jag läser med inlevelse och med ett leende på läpparna!
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad