Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skratta nu.


det är sant,
jag har gjort det igen.

Fia den magiska,
Fia den tragiska.

Jag har lyckats gå in
i en vägg igen.

äntligen.

skratt nu.

nu ser ni,
här är beviset.

såret i mitt hjärta
har jag lyckats göra
helt åt mig själv.

grattis,
skratta nu,
era jävlar.




Övriga genrer av Lilja
Läst 757 gånger
Publicerad 2006-10-23 21:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bilden känns mer övertygande än texten...
det saknas... övertygelse och själ... i mitt tycke
2006-10-25

    SaraP
Mkt bra... Gripande..
2006-10-23

    acceleration
om man skrattar åt sig själv när man går in i väggen så får dom andra inget att skratta åt...
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lilja