Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle du då?

om du kunde se mig nu
luktandes efter din lukt

om du kunde se
att det var dig jag såg efter

om du hörde
att det var dig jag lyssnade efter

skulle du älska mig då?




Övriga genrer av Lilja
Läst 711 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-06 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilja