Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kulor av glas.

varför valde du att tro
att allt är vitt

varför valde du att inte se
det svarta framför dig

varför lyssnar du
men inte hör

varför ser du
men inte inser

det är dom fina människorna
som lättast krossas mot marken

som kulor av glas




Övriga genrer av Lilja
Läst 843 gånger
Publicerad 2006-10-28 14:32



Bookmark and Share


    CL
Oj vad fint skrivet. Den berörde mig verkligen!
2006-11-13

  Regndanserskan
Vacker gripande... berörande dikt...
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lilja