Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var så god

en hård fot i ditt skrev




Övriga genrer av Lilja
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-11-04 12:06



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
*skrattar högt och hjärtligt*
Den var jag inte beredd på...

Helt underbart otacksamt!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilja