Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemresan

Do You Wanna Fuck?
sa den frusna indiern till den asexuella pojkflickan
när jag blippade mitt månadskort i apparaten som förnyats.

Are You A Man or A Woman?
sa den ilskna lapplisan till den asexuella pojkflickan
när jag petade in min vänstra hörlur som hade ploppat ut.

Can I Save You?
sa den oranga Hare Krishnan till den asexuella pojkflickan
när jag snubblade på en död igelkott på trottoaren.

Kan jag få komma in?
sa den utsökta pojken i regnrock till den asexuella pojkflickan
när hon stod och klämde in fel dörrkod för åttonde gången




Fri vers av Indica
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica