Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Med tanke på
att vi älskar
varandra
så mycket
som vi gör så

behandlar vi varandra väldigt illa.

...

Nej.Fel.

...


Med tanke på
att jag älskar
Dej
så mycket
som jag gör så

behandlar jag Dej väldigt illa.




Fri vers av Indica
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica