Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

- Förlåt för att jag snodde din sängplats.
- Förlåt för att jag trodde att du var en katt




Fri vers av Indica
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-10-24 21:22



Bookmark and Share


  Andreas Jansson
Märklig, men rolig
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica