Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Winnerbäck är sådär oförskämt vis

När Winnerbäck är sådär oförskämt vis.
När samtalet avslutades med ilsken ironi.
När cigaretterna är slut och natten är lång.
När borden och måsten tar över hand.
När jorden fortfarande går runt fast jag tvekar.
När en hårtvätt inte kan skrubba bort skiten i huvet.
När allt som blev sagt inte bör sägas.
När löften och planer och allt går i kras.

Då är jag inte rädd för att ta mej ett glas.
- Fyll det med starksprit och blandsaft.
- Lyssna till Blackbird.
- Ät majs.
- Vik några strumpor.
- Bit av en nagel.
- Blöd.

Stirra ut genom fönstret in genom fönstret mittemot.
Tänk hur hon med den snorgröna lampan kanske har det bättre.

Råden är många.
Korta, långa.

Ovanstående funkar inte.




Fri vers av Indica
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-10-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indica
Indica