Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är små byggstenar; vissa lite dystrare än andra

Tårar som rinner, när ska dom torka?
varje tår, så liten, så blå,
Hur ska världen någonsin orka,
bära den börda jag bär på..?


Knivar som skär, var ska allt sluta?
Trasiga leder överallt,
varför inte bara beskjuta,
såren som börjar bli upppåt tusenfallt..?


Sånger som går, när ska dom tystna?
Melodier som lockas fram,
bäst att bara låta dom nystas,
upp på ett nystan som hålls i din famn.


Du är solen och jag är månen,
hur ska jag kunna undvika?
Jag är dottern och du är sonen,
Vi äro allt för lika..




Fri vers av Darknesses
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-02-09 14:54



Bookmark and Share


  Merrlina
skit bra skrivet
2007-03-06

    rosentagg
bokmärkt och älskad
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Darknesses