Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans finns någon som ser mig

Någonstans ser någon mig
Någon finns och tänker
Någon hör mina rop på hjälp
Någon ser mina tårar som blänker

Någon ler åt mig när allt går bra
Någon ger mig styrka när något går snett
Någon ser ner på allt jag gör
Någon försöker lära mig att göra rätt

Någon har lärt mig älska
Någon har lärt mig frukta och hata
Någon har visat mig min egen väg
Någon har lärt mig prata

Någonstans finns någon som ser mig








Fri vers av Darknesses
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darknesses