Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kan vara förfärligt fint på bild..

Du kan ta ett fotografi,
Eller måla en bild som du tycker visar livet.
Men tänker du då på att,
livet ser helt annorlunda ut i någon annans synvinkel?

Man kan trycka på en knapp,
ett klick på en fyrkantig liten box med lins,
så har du det ögonblicket fångat föralltid,
Men bilden kan aldrig symbolisera alla känslor,
alla tankar eller alla synvinklar på just den stunden.

Du kan kolla på ett fotografi,
ett enskillt foto eller kanske i ett magasin,
och tänka tyst \'\'Åh vad vackert! Tänk om mitt liv var så fint!\'\'
Men slår aldrig tanken dig då att ditt liv är så fint?


Ett liv går aldrig att fånga på en bild.
Det spelar ingen roll hur bra skärpan är,
Hur mycket fina kontraster det är,
hur många underbara människor eller ting den visar,
inte ens storleken spelar någon roll!

Ditt liv är fint, vackert, underbart!
Allting handlar om synvinklar,
och om du tror att livet går att symboliser med ett fotografi,
så har du aldrig levt!



Livet kan vara förfärligt vackert på bild,
Men ingenting går upp emot att faktiskt se det på riktigt!




Fri vers av Darknesses
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darknesses