Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, riv mig inte itu!

Snälla, riv mig inte itu!
Jag är inte redo att gå sönder.
Jag vill inte att du ska se mig i bitar.
Jag är inte berädd att se mitt hjärta i kras.

Jag är rädd att gå itu.
Jag fruktar att gå sönder.
Vill inte se mitt liv i bitar.
Mitt hjärta förtjänar inte att gå i kras.

Du vill inte se mig gå itu.
Jag vet att du inte vill att jag går sönder.
Men jag tror att om jag inte går i bitar,
så kommer du vilja se mitt hjärta i kras.

Jag vet inte ens vad jag vill att du gör med mig längre?

Men snälla riv mig inte itu!
Jag är inte redo att gå sönder.
Jag vill inte att du sak se mig i bitar.
Jag är inte berädd att se mitt hjärta i kras.





Fri vers av Darknesses
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-17 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darknesses