Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör jag vid slutet av en evighet från nu?

Vad gör jag vid slutet av en evighet från nu?
Finns det ens ett svar?




Om allt förflutet skrämmer så är det ingenting mot framtidens mäktiga händer som sakta slingrar sina fingrar runt mig, fingrar som får mig att vilja sluta andas, vilja sluta titta på världen runt om mig.
Vem ska man fråga om framtiden, om sig själv, om skickligheten att \'\'välja rätt\'\'? Vad är egentligen verklighet, och kan man verkligen i verkligheten välja vem man är, vem man vill vara och vem man ska bli?

Om det förflutna skrämmer så är det ingenting mot vad nästa ögonblick och stund innebär för resten av mitt liv..





Fri vers av Darknesses
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 14:42



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Shit! Skickligt skivet på något vis som jag inte kan förklara.. Men detta var bra!! :)
//Gabbi
2008-02-03

  Nathalia
Så sant. Trodde det skulle kännad lättare ju äldre jag blir, men nej... Livet är bra klurigt. Gillar din dikt. Fångar mina tankar på pricken när jag inte kan sova för grubblerier över framtiden. Strongt, tjejen! :-)
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Darknesses