Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett uppbrott mellan en man och kvinna...


Om du vill får du gå nu...

Om du vill
får du gå nu
för jag orkar inte mer
om du vill
får du gå nu
snälla gör det
jag ber

Om du vill så går jag nu
så stannar jag inte kvar
om du vill får du säga adjö
och ta det allra sista av min kärlek
som jag till dig har

Om du vill får du gå nu
för jag orkar inte mer
finns ingen räddning för oss
ingen utväg längre jag ser

Om du vill kan jag gå nu
men då vänder jag aldrig mer om
om du vill kan du få nu
alla tårar som nu över mig kom

Om du vill får du gå nu
men ta våra minnen med dig av oss
för jag orkar inte bära dem ensam
jag orkar inte längre själv för oss slåss

Om du vill får du gå nu
men se inte på mig
när mitt hjärta krossas itu
om du vill får du gå nu
den som krossade det var ju du...




Fri vers av lisaan
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-05-28 22:48



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Oj vad smärtan känns.
diktklass på detta.
Bokmärks
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan