Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om att älska o att våga älska


Kom

Kom
hit till mig
lägg dig ner
ta min hand
snälla
jag ber

Kom
låt mig
få va dig nära
säg att du älskar mig
nu och för alltid
min kära

Kom
följ med mig inatt
jag ska visa dig
en outtömlig skatt
en hemlighet
som ingen annan
än du och jag
får veta
så du kan för alltid
sluta leta

Kom
följ med mig
lyssna
hör du
hur allting omkring oss
tystnat
kvar finns nu bara vi
ensamhetens tid
har sakta dragit förbi
önskar det för alltid
du och jag kommer förbli

Kom
dansa med mig
lyssna på mina toner
din och min kärlek
är värd
mer än miljoner

Kom
jag ska ge dig mitt hjärta
om du lovar
att aldrig orsaka mig smärta
då har du mig för alltid
MIN kärlek
MITT hjärta

Kom
var helt stilla min vän
hör du sången
om kärleken
den som handlar om oss
hur livet en dag
tände kärleksbloss
hur vi gav varann
livet tillbaka
nu vi aldrig mer
behöver längta
eller sakna
för kärlekens tid
till varandra
för alltid har vaknat...




Fri vers av lisaan
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-15 12:54



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Grymt vackert.
Grymt i två hänseende. i Att de är en sådan fin beskrivning av kärleksönskan att de bara inte går att beskriva bättre. Och grym 2 därför att vem kan lova att aldrig smärta.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan