Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En härlig sommardag med den man älskar


Ikväll älskar vi med havet

Ikväll älskar vi med havet
medans dimmor sakta lätta
och solen värmer oss igen
ikväll älskar vi med vågorna
som för oss sakta mot land
ikväll sjunger vi med fåglarna
som ljuder upp i sommarens serenad

Ikväll dansar vi med vindarna
och följer med tills hav möter land
ikväll dansar vi med vågorna
ser hur havet möter strand
ikväll dansar vi med sommaren
och låter solen värma vår själ
ikväll älskar vi med sommaren
som bara vill oss väl...




Fri vers av lisaan
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan