Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en liten flicka som tvingas växa upp i alkohol o drogfamilj. Är tyvärr sann,handlar om en flicka jag känner...


Hon är bara åtta år...

Hon är bara åtta år
och på kinden faller en tår
där hon vill bo
hon inte får
för det har sociala sagt
de är inte bra för hennes skull
istället ska hon tillbaka till sin mor
som drogar och super
tills hon faller omkull

Hon är bara åtta år
men har blivit sexuellt utnyttjad
och misshandlad
så mycket det går
hon har tappat all
mening och perspektiv
hon har tappat allt
en liten flicka
som är redo att ta sitt liv

Hon är bara åtta år
men inget att leva för
hon undra vad hon gjort för fel
hon ville ju bara så väl
nu är det enda hon vill
att till livet ta farväl
aldrig kommer hon glömma
kärleken hon fick en gång
men det är nu ett minne blott
som en vacker och sagolik sång

Hon är bara åtta år
och aldrig mer
hon känna sig älskad får
på hennes kind
faller en ensam tår...




Fri vers av lisaan
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 20:16



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känner sorgen in till själen förstår hennes tankegång i sådana lägen kan man bara säga att det finns ingen rätvisa
2007-08-23

  Johan Nilsson
så jävla hemskt, påminner mej om en dikt jag skrivit, en liten pojke,
2007-08-23

  Lena K Nilsson VIP
Så gripande och sorgligt...
2007-08-23

    Issand.
hemskt sorgligt :/ så ska det ju itne vara..
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan