Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om min barndom från ettan till sexan


om ni bara ville se mig

Om ni bara ville se mig
höra mina ord
om ni bara ville prata med mig
sitta vid mitt bord
jag kan svara på alla frågor ni vill veta
vi kan tillsammans efter svaret leta

Om ni bara ville se mig
bakom allt de där ni vill jag ska vara
om ni bara visste
vi kan så mycket tillsammans klara
vi skulle kunna hitta på så mycket saker
och till nya platser fara

Om ni bara ville se mig
snälla stanna hos mig nu
om ni bara visste
jag är precis som du
vi är så lika du och jag
även fast du inte det tror
men jag kan lika mycket som du
här i mitt hjärta så mycket kärlek bor

Om ni bara ville se mig
men ni lämnar mig
alltid ensam kvar
kan ni inte se vad fel ni har
jag är inte den ni tror
ingen tråkig tjej
jag är lika rolig
och påhittig som dig

Om ni bara ville se mig...




Fri vers av lisaan
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan