Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inom oss


Lusten får leka...

Våra kroppar brinner
som solens strålar
dansar över vår kropp
vi känner lust
vi känner längtan
till varandra

Heta som eldar
förenas vi
i en sommarkärleksdans
inget kan stoppa oss nu
vi ger oss hän
och låter lusten få leka

Tiden stannar
allting annat försvinner
glömmer både tid och rum
spelar ingen roll
lusten får göra som den vill
överallt
hela tiden
finns inget stopp

När vi är med varandra
och lusten vaknat till liv
finns inga stopp
finns inga hinder
vi bara tar och ger
och lusten får leka
inom oss...




Fri vers av lisaan
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-16 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan