Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer och mindre

Alla är nog rädda
Mer eller mindre
Jag är mer
Fast mindre




Fri vers av Lanterna
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 14:10



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Håller med UR om ordleken!
Samtidigt känner jag att texten berör.
Det kan vara jag eller vem som helst det handlar om!
Den är jättefin :-)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lanterna