Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Ett ljus på natthimlen
över mig vakar

Från bekymmer du mig skyddar
Inget ont genom din mur kan tränga

Med dig jag mig säker känner
Tack min ängel




Fri vers av MaBo
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-25 21:24



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja men! där ser du min vän! Änglar dom finns.. så var trygg! =)
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

MaBo