Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft väldigt mycket tid över på sistone och tror att jag läst lite för mycket fantasy.


oj, bara en dröm



Sakta sänker sig mörkret för mina ögon
mot sagor och myter, hjältedåd och bravader
mina drömmar vandrar

Den vackra prinsessan, kedjad mot sin vilja
söker frihet hos en modig riddare

Hemska troll och farliga drakar,
bakom varje träd lurar

Med svärd och sköld i hand
jag dem fördriver från detta land

Prinsessans kedjor jag bryter,
ett tacksamt kungarike blir min belöning

Då ett fruktansvärt ljud mina öron når
mitt huvud jag i förtvivlan vrider

Vad kan låta så hemskt,
det är så bekant

Motvilligt öppnas mina ögon,
en annan värld jag ser

Det hemska föremål som ljudet ger,
kastar jag hårt i väggen

Väckarklockan splittras i tusen bitar,
tack och lov inget mer oljud

När jag sakta mot toaletten vandrar
inget minne av nattens hjältedåd
finns kvar i mitt sinne




Fri vers av MaBo
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-21 07:45



Bookmark and Share


  aol
just så är det
2007-12-30

  DanSan
********************

hahaha . . .
Ja precis så känns det
när drömmarna krossas
en måndagsmorgon . . .
och sedan står man där
på toa med tandborsten
i högsta hugg och funderar
på tillvaron man befinner
sig i . . .

*APPLÅD*

********************
2007-12-27

  Lasseman VIP
Ha ha! snopen va! jag vet hur det känns! en gång sprang jag på den vackraste av stränder i slow motion med den muskolösaste kropp ( i och för sig har jag ju det nu med!..hm) rakt i armarna på Carmen Elektra!.. och vi kystes!!.. då vaknar jag av att katten slickar mig i huvet!!.. applåder mannen!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

MaBo