Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev nyligen erbjuden ett nytt jobb och har inte en aning vad jag ska göra.


Ett stort steg

En enkel fråga
ger mig ett val
att ett stort steg ta

Starta det jag slutade
och sluta där jag är
hur kan jag välja

Denna fråga
tar min sömn
ger mig kval

Att lämna vänner
och hitta nya
kan bli svårt

Det jag har är säkert
ger mig en utmaning
men så också det nya

Vad ger mig mest
vad ger mig minst

Jag vet ej förrän jag provat
men vågar jag steget ta

Denna fråga som ger mig kval
- Vill du jobba här?




Fri vers av MaBo
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 16:27



Bookmark and Share


    Jee Dee
Vem betalar bäst!?
2007-09-08

  Lasseman VIP
Håller med Syrran din! det är du som skall ta steget! gå igenom det med din familj.. ibland måste man ju ta risker här i livet!.. men har man det bra där man är.. kan ju den risken vara dum.. och då kanske inte komma tillbaka till den säkra grunden!.. man hadde! det felet har jag själv gjort som du vet! men som sagt! vad som än händer och vad du än bestämmer dig för här i livet kommer vi alltid att vara och förbli vänner.. Applåderar till vad du än gör min vän! Lasse
2007-09-02

  charlotte hedendahl
Sorry,lillebror , ett beslut bara du kan ta! Det är tufft det vet jag!
Våga vinn och följ ditt hjärta !
Kram Charlotte
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

MaBo