Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

snart kommer den

kommer att täcka jorden

och himmlen

snart vandrar fåglarn bort

snart kommer att bli tyst

överallt

snart blåser vinden

snart täckar loven hela marken

snart kommer mörkret

hösten, vinter

jag vänter på vad då

Sommar

mvh

Jamal




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi