Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt ville bara påminna er om någon


vakna

Jag vill höra ett ord

Bara ett ord

Säg ditt ord

Säg

Nej

Nej till krig

Nej till masaker

I Libanon

Och

I Gaza remsan

Jag vill höra ditt ord

Nej till krig

I Irak

I afghanistan

I darfor

Nej nej

till krig över hela världen




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 09:59



Bookmark and Share


  Annmargreta
Detta borde alla ställa upp på tycker jag!
Våld föder bara våld!
Kram Meta.
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi