Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapad 2005-05-23 02:06:53 längtar...


Förgätmigej

Mina ögon vilar tunga,
mitt hjärta dunkar eldigt.
Hjärnan lustar dig mer.
Så onårbar du är min kära,
dock ändå så nära i mitt hjärta.
Jag vill göra allt för dig,
även plocka ut mitt hjärta.

Upphöjt av silverpelaren
ovanför den galaktiska oceanen
balanserar blåbär och lingon på skedens vardera sida.
De som trillar av hamnar i det djupblå vattnet.
Singlande lätt ner mot botten eller åker med strömmen.




Fri vers av Elisabeth K
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-05-25 00:21



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket bra skriven
gillade speciellt blåbärna och lingonen
som balanserade på skeden
snyggt !
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K