Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ifred

Lämna mig i fred
som sunkigt skurgarn tränger du dig på igen
blottnar upp den tunna skölden
bakom rädslan, i den varma unka doften
flåsar ångesten mig i nacken

Du bor ju inte här längre
Lämna mig
Lämna mig i fred

Jag sårade
Du sårade
Jag svek
Du svek

Du kämpar
hårt
för en kontakt

Jag vill inte
eller vill jag
Lämna mig i fred
eller möt mig
så vi än en gång kan
lämna
allt bakom

Den unkna doften sprider sig
kommer närmre

Om en vecka är du i min stad.

Jag lämnade dig.
Jag gick.
Jag klarar mig utan dig.








Övriga genrer av ellali
Läst 394 gånger
Publicerad 2008-02-09 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellali
ellali