Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha trevlig alla hjärtansdag

jag skriver för min skul inte för din .




Happy Valentins

Jag vet att början av brand är rök

början av vulkan är eld

 början av orkan är regn

 början av storm är vind

 början av vår är blommorna

Jag vet att mitt liv kanske är långt eller kort

Jag vet att början av mitt liv är din kärlek

Jag vet att slutet av mitt liv är din kärlek

I LOVE YOU




Fri vers av Jamal Jazgi
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 10:30



Bookmark and Share


  Heiven
bra att du skriver för din skull...
men jag vill dock påpeka att din text upplyser om medvetenhet...
tack tack,,och applåd//A-S.Heiven
2008-05-29

  Annmargreta
Mycket fint skrivet till den du älskar!
2008-03-02

  Last Word Spoken
I Love You!!! :))
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Ned med alla hjärtans dag!
En urfånig tradition!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi