Ispirationer

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ispirationer




Herregud !!!

Jämt försöker jag glömma dig

Jag vill inte tänka på dig längre

men tyvärr

när jag lägger mig i sängen ,då lämnar min själ kroppen och resar bort längtar efter din, sedan träffas dem någonstans i den världen

Min hjärna och mitt hjärta står stilla och maktlösa framför din bild, jag glor i dina ögon som jag ser i taket ,

Tänk dig på den  dagen , när jag skulle se dig , jag känner mig jätteglad, full av kärleksdrucken.

Det känns som om jag drabbats av kärleksyra och kärleksrus.

Jag längtar efter dig när du finns bredvid mig ,

Jag blir galen , desperat och deprimerad ,när jag inte ser dig

jag går vilse , och behåller mig till den platsen utanför , där du finns och kollar

från lång distans,

så Jag själv ville inte något , jag ville att du ska veta om det




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-07 09:29



Bookmark and Share


  Roula O
vackert skrivet!
2009-03-15

  Last Word Spoken
Så gulligt, så rart och romantiskt :)
2008-03-17

  Aisha VIP
...så fint ...och jag känner igen känslan....
2008-03-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert och kärleksfullt skrivet/B
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi