Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omöjligt

Varför pratar jag om dig jämt

jag sägar ditt nammn var som helst

och när som helst

jag hälsar på dem som hälsat på dig

alla kommer att känna till att jag

älskar dig .

jag är rädd och skrämd från  framtiden

det bästa för mig är att behålla

kärleken ren

och dölja den

i hjärtat,

jag vill dölja dig i min fammn

ingen annan tar dig från mig

du  föddes för mig

ingen kommer att ta hand om dig som jag

jag lovar.

 

 

 

 




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 15:57



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Å Jamal, jag smälter; du föddes för mig! Så otroligt vackert!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi