Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


spara dig


Jag ska spara,
alla dina varma andetag.
Placera dem i min halsgrop,
och låtsas att du är nära.

Jag ska spara,
alla dina mjuka leenden.
Plocka fram dem när det,
rinner saknad från min ögonvrå.

Jag ska spara Dig,
i mitt minne,
och låta sömnen göra dig,
till en vacker dröm.




Fri vers av Anafenza
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-09 21:35



Bookmark and Share


  häxanmara
Så vackert..
2008-06-09

  Thirre
Fint!!
2008-06-09

    sunnanvind
Åh, jag blir stum här! Så otroligt vackert!!!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza