Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vattentät

Mjukt regn faller
som spindelnät
jag har inget paraply
men jag är vattentät

Känslan av att vara osårbar
inget kan spola mig genomskinlig

För i din närvaro
är jag komplett
och färgstark
så oavsett

om det regnar spindelnät
och luften luktar höst


Så är det sommar när du ler.




Fri vers av Anafenza
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-25 22:24



Bookmark and Share


    Issand.
väldigt vacker och fin tycker jag
2008-06-25

  HQ
Vilken härlig text!
Okomplicerad men inte simpel.
Visst kan man känna sig osårbar
ihop med någon man verkligen gillar.
Underbar rubrik dessutom
2008-06-25

  Ola Rydberg
Vackert och fantasifullt
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza