Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig

Ser du mig?
Du ser inte mig va?
Mig kan du inte se
nä, skyddad är jag
mig kan du inte se
Så länge masken är på är jag
trygg
trygg i mig själv
trygg framför dig
eller...?
Du säger att du ser sprickan...
den jag försökte laga med nål och tråd.
Skit också, skolkade från sykunskapen
Jag kan ju inte sy...
Förstörs allt nu?
Vill du verkligen se mig nu?
Naken är jag
blottad
här är jag
Såhär är jag
Jag är
såhär




Fri vers av Ann-Sofie
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie