Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om Nu

Att vara
är att vara Nu
Nu är
att alltid vara.
Vara i ett Nu och landa i det
Att inte se fram, åt höger eller bak
Ser du åt vänster
faller du kanske dit.
Dit du inte vill vara, Nu.
Nu är att stanna
och förundras
att se det du inte ser,
att möta en känsla och inte
fega ur
Fegar du, ramlar du kanske tillbaka
där du var, Då.
Men vad händer då med nu?
Nu är ständigt, Då finns inte mer.
Våga landa,
här och Nu,
våga vara där du är,
Nu.




Fri vers av Ann-Sofie
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-16 20:42



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Bra sätt att använda ordet Nu, bra skrivet
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie