Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

extrabrilljantwhiteshine-tar bort ALLT!

Du kastade ner mig i smutsen
skitade ner mig
helt och hållet

för all framtid

tv shop tjatade outtröttligt:
extrabrilljantwhiteshine
tar bort ALLT

skitsnack

det tog inte bort någonting
fläckarna finns forfarande kvar
hur mycket jag än hällde på
fläckarna finns fortfarande kvar
kanske något svagare
men forfarande där

det tog verkligen inte bort någon endaste
av de fula fläckarna




Övriga genrer av Ann-Sofie
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-Sofie
Ann-Sofie