Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudan till dödlig fest

 

 

Ett inbjudanskort...till dödlig fest...

darrarnde i hennes händer...

Hennes skönhet angriper mig...

angriper mig likt en tokig vit häst

trampar på mig med sina hovar

 

Brevid henne sitter jag...

slaktar min åtrå...

och spelar rollen av präst...

kysste hennes röda kind...

och det tionde glaset gjode mig blind ...blind..

Döda mig min lady...

angrip mig likt en vild best...

börja angripa mig...

i en dödlig fest...

spelar det ingen roll vem som spelar rollen av mördare...

Du...eller din gäst...

 

 




Fri vers av Josef Ahl
Läst 618 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-25 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Ahl
Josef Ahl