Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ... T.S


FRÅGA MIG INTE

 

 

Fråga inte mig,

namnet på min älskling

Jag är rädd om er , från doften av parfym

i en flaska om ni slår sönder den,

drunknar ni i doften

Genom att Gud, om du ens se creak ett brev,

syren skulle stapla upp på vägar

Titta inte på det här i mitt bröst

Jag har slutat att köra med solnedgång

Ni kan se det i skratt av duvor

I vibration av fjärilar

i andning av dalar

och i låten av alla näktergalen

i tårar av vintern, när vintern gråter

i en generös moln


Fråga inte om hennes läppar ...

lika elegant som solnedgången

Och hennes ögon, en strand av renhet

Och hennes midja, det inflytande av en filial

vilka ingen bok har innehållit


Inte heller beskrivs av en bevandrad fjäder

Och hennes bröst,

halsen,

nog för er !!!

Jag kommer inte att andas med sitt namn,

min älskling ...




Fri vers av Josef Ahl
Läst 505 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-19 05:38



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt
2009-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Ögonen som en strand av renhet. Storslaget!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Josef Ahl
Josef Ahl