Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång jag kysser dig

Varje gång jag kysser dig
Efter en lång separation
Jag känner
Jag lägger ett förhastat kärleksbrev
I en röd brevlåda.


Jag förstår inte liknar din andra älskare, min dam
bör en annan ge dig ett moln

Jag ger er regn
Skulle han ge dig en signallanterna

jag kommer att ge dig månen
Skulle han ge dig en filial
Jag kommer att ge er träd
Och om någon annan ger dig ett fartyg
Jag skall ge er resa.




Fri vers av Josef Ahl
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Ahl
Josef Ahl