Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumheter


förstår du inte?
jag hatar hatar hatar hur du går

och jag tänker aldrig skriva
en kärleksdikt till dig för att du tog alla ord

förstår du inte?
att man inte kan låta kaffet stå (det blir kallt älskling)

och jag viskar till vinden varje natt
att jag vill glömma allt för evigt (snälla?)

förstår du inte?
jag önskar dig till stoft hela tiden, jämt och ständigt

och livet kommer alltid att gå vidare
med kent och järnspöken i huvudet

förstår du inte?
man får inte öppna en dörr utan att knacka först

och aldrig aldrig aldrig någonsin
kommer jag att lära mig

förstår du?




Fri vers av Roza
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roza
Roza