Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är min trygghet och mitt enda hopp.


Trygghet

Vilans mjuka händer
vaggar mig gråtmild
Sömnen tar vid
och kastar mig in
i drömmens fruktade land

Med ett fast grepp
om din skuldra
och ansiktet nedborrat
i din nacke
för du mig bort
Och utan att tveka
litar jag på att du
är tryggheten

Närhetens imma
mot fönsterblänket
sveps bort av kylan
som tränger in
i var vrå
Du skyddar mig
med varje bloddroppe
Botar det onda
inom mig

Kanske
begär du alltför lite
av mig




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 23:21



Bookmark and Share


  Svartochvitt
oj. jättefint. älskar dina ordval.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten