Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min väg ut ur kärleken.


Kärlekslobotomi

Livlösheten fyller mitt inre
Självömkans smekande hand
Ångestens knytnävar innan apatin

Skriket som mättar all hunger
Gråten som släcker törsten
Dödens lättande knackningar på min dörr

Knacka sönder mitt huvud
Lobotomera mig
låt känseln och lustan ebba ut
Tillåt mig att inte känna

Skrik mitt namn om du törs
jag tror inte att du vågar
För sanningen är alltför svår
du älskar mig inte ens en centimeter
Och du klarar inte att krossa mig
även fast du egentligen vill




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 00:53



Bookmark and Share


  Chriztian Wennersten
"Så, hur är texten, är den värd att läsa?"
Den är värd att bo i var mans hjärta, för evig framtid.
Dessa ord skall viska i varje sargad själ som tröstlös vandrar på denna jord. Som en påminnelse om att vi är fler som känner.
Jag känner med dig.
2009-08-10

  m.ricknell
De två sista styckena träffade perfekt, nästan ondskefullt, mig i hjärtat. Du satte ord på något jag inte vågat vidröra, men nu ska jag nog ge det ett försök. Tack!
2009-02-16

  Yrre VIP
Sorgslig men bra.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten