Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig vara nära dig, älskling.


Längtan

Längtan är ett känsloladdat ord
ett hemskt sådant
Att bara uttala det får mig att
törsta efter Dig

Dina glimmande ögon
Silkeslena ord
Din värme mot min kropp
Betryggande händer

Så fjärran
ändå är Du under min hud
Låt mig dra in doften av Din skönhet
som sticker underbart i näsan

Jag är Din oavsett hur sagan slutar
Drömprins eller ej
I mina ögon är Du det gyllene snittet




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 22:50



Bookmark and Share


    Liiinahw
du beskriver känslan med ord.
Vackert skrivit !
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten