Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sparka på mig, jag ligger redan.


Jag har inga förhoppningar inför morgondagen

Mina snyftningar och gnyende läten
ekar i badrummet
Jag sitter hukad och låter vattnet rinna
över huvud och rygg
skållhett vatten

Ändå fryser jag så att jag skakar
jag känner inte alls hur min rygg svider
av vattnets höga temperatur

Lika snabbt som mina sorgeskrik upphör
har apatin slagit mig i ansiktet
Nu hörs bara ljudet av forsande vatten
ljudet av miljontals droppar
som slår i marken

Ljudet av avloppet som girigt
sväljer min smuts och tvållödder
Här kan ingen se mig
inte höra mig alls
Skönt

Jag har inga förhoppningar inför morgondagen
inga alls

Men ändå så många




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten