Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På stadiga ben


Men ändå ständigt ensam

Jag står ständigt ensam
men på stadiga ben
Det gör ont att vara en överlevare
så ont

Jag är hon som ständigt är där
vid medvetande

All kritik göms undan
plockas fram en söndagkväll i duschen
där tårar ändå inte syns




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-16 02:02



Bookmark and Share


  sirène
Känner igen mig...
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten