Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tar du emot mig?


Ljusglimtar - Livsviktiga, men få.

Jag tror jag faller för dig
tar du emot mig då?

Du är en ljusglimt mitt i mörkret
en sällsam stjärna som lyser enbart på mig

För mig

Din själ är vackrare än glassplitter
i bländande månljus

Jag faller nog för dig
du kan väl ta emot mig?




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-16 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten